@KiKi - Batterijen ExpertWij zijn gespecialiseerd in batterijen, adapters en laders

Razer RZ09-0102 laptop accu Onderhoud Tips:

2018-11-20


Verwijder de Razer RZ09-0102 batterij uit uw laptop en bewaar deze op een koele

- Oplaadbare batterijen zal snel slijten, wanneer ze worden alleen in rekening gebracht voor een korte periode van tijd. Als de laptop niet in gebruik is, zoals voor het slapen gaan, steek de stekker in een stopcontact en laat het op te laden totdat de batterij vol is, droge en schone plaats indien u de Razer RZ09-0102 batterij voor een periode van één maand of langer niet gebruikt. Gaat u de batterij na deze periode weer gebruiken?

Zorg er dan voor dat de batterij de eerste keer volledig opgeladen wordt.
- Wanneer u voor het eerst een laptop of een elektronisch apparaat dat moet worden opgeladen voordat u deze kunt gebruiken kopen , altijd opladen op volle capaciteit. Een laptop zal werken met slechts een klein beetje van de macht, maar als het niet volledig is veelvuldig wordt toegepast, het zal beginnen om zijn vermogen om een lading vast te houden te verliezen.

- Het beste voor een Razer RZ09-0102 accu is helemaal opladen en weer helemaal leeg laten lopen.Heeft u een nieuwe Razer RZ09-0102 batterij aangeschaft? Laadt de Razer RZ09-0102 batterij dan de eerste maal minimaal 12 tot 24 uur op. Dit zorgt ervoor dat uw batterij volledig opgeladen wordt. Hierna ontlaadt u de batterij volledig zodat de laptop automatisch uitschakelt.Om met de Razer RZ09-0102 batterij vanaf het begin de volledige capaciteit te behalen laadt u de batterij hierna nogmaals 3 á 4 keer volledig op,en ontlaadt u de batterij daarna volledig.

- De meeste laptop gebruikers zullen de stekker in het netsnoer zelfs wanneer de Razer RZ09-0102 Laptop batterij is niet laag. Dit is echter ook waardoor de batterij afvoer in kleine stappen. Voordat u de laptop, verwijder de batterij en steek vervolgens de stekker in het stopcontact

Verzeker uzelf van maximale batterij prestaties door het optimaliseren van energiebeheer functies, zoals het uitschakelen van het scherm na een aantal minuten, speed-step inschakelen, etc.

  • Capaciteit: 6400mAh/71.04Wh
  • voltage: 11.1V
  • Accu Merk: Voor Razer - Razer Blade 14 RZ09 Series

P/N : RZ09-0102

acer voor apple batterij asus dell batterij canon batterij hp laptop batterij htc batterij koop lenovo batterij canon adapter lg nokia batterij samsung batterij sony batterij toshiba batterij
  • +25.000
    PRODUCTEN
  • CONCURRERENDE
    PRIJZEN
  • 100%
    VEILIG WINKELEN
  • 1 JAAR
    GARANTIE